Week van het huren

GEANNULEERD:

Helaas heeft Dunavie besloten de activiteiten niet door te laten gaan. We komen zodra het kan en mag met nieuwe data.

Van 5 tot en met 9 oktober vindt de week van het huren plaats. Voor ons de kans om iets extra voor u te doen en met u in gesprek te gaan. Onze buurtbeheerders en collega’s van team leefbaarheid hebben veel vragen gekregen over het thema afval. In de week van het huren gaan we dan ook met afval aan de slag. Ook spreken we u graag over wat u nu echt belangrijk vindt voor de wijk.

Gratis grofvuil laten afvoeren
Tijdens de week van het huren plaatsen we samen met de gemeente tijdelijke grofvuilcontainers. Uw grofvuil levert u gratis in. In onderstaand overzicht kunt u de plaatsen en data van de containers terug vinden:

Maandag 5 oktober 2020

Achter de garages van de Boslaan tussen de Koekoeklaan en Tortellaan*

Dinsdag 6 oktober 2020

Prins Bernhardlaan - hoek Prinses Marijkelaan*

Woensdag 7 oktober 2020

Trompstraat hoek - Evertsenstraat*

Donderdag 8 oktober 2020

Langeveldstraat, naast de speeltuin*

Vrijdag 9 oktober 2020

tussen de J.Th. de Visserstraat en Treubstraat achter de Hubo*


*Vanaf 10.00 uur kunt u hier uw grofvuil aanbieden. Lukt het u niet om op die dag in uw eigen wijk mee te doen aan dit project, dan bent u natuurlijk van harte welkom op één van de andere dagen.

Kinderen maken kans op cadeaubon dagje uit!
Ook voor kinderen hebben we een activiteit georganiseerd. Zij kunnen met elkaar afval prikken in de wijk. Dunavie stelt daarvoor materiaal beschikbaar. Elk kind levert zijn afval in, waarna het wordt gewogen. De kinderen met de grootste opbrengst zwerfafval maken kans op een cadeaubon voor een dagje uit

Uw mening is erg belangrijk. Samen kunnen we veel meer!
Dit maal is afval het thema, maar er zijn vast meer onderwerpen die u bezig houden. Samen met u horen we graag welke dit zijn. We bieden u de kans om samen met ons mee te denken over verbeteringen in de wijk. Daarvoor kunt u de enquête invullen, welke u hiernaast kunt downloaden. Deze is ook per post aan u meegestuurd. De uitkomsten zijn de basis om verder met u het gesprek aan te gaan, als u daar behoefte aan heeft. Samen maken we de wijk een stukje mooier! Levert u deze enquête in op bovenstaande datum bij een van onze medewerkers, dan maakt u kans op een van de 5 dinercheques ter waarde van €125. Op vrijdag 9 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

De wens voor de wijk van kinderen
Niet alleen volwassenen hebben een mening. Voor ons zijn kinderen net zo belangrijk. Graag horen we van de kinderen, wat zij als wens voor de wijk hebben. Het hart in de envelop, vormt het hart van de wijk. Heeft u kinderen, dan willen wij u vragen om met uw kind(eren) in gesprek te gaan. Wat missen zij in de wijk, wat vinden ze belangrijk of wat zouden ze graag veranderen? Hun wens schrijven ze op de kaart. Bij de containers staat een wensboom, waarin ze hun wens kunnen ophangen. Tevens ontvangen ze in ruil voor hun wens een kleine attentie. Dunavie brengt alle wensen samen en bekijkt met welke we aan de slag gaan!

Neem contact met ons op

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden